Darrerament m’ha sorprès observar com els infants desconeixen el nom de l’envàs tradicional que conté l’oli. Molts li diuen porró, potser confosos pel doble broc característic d’ambdós. Ho he comprovat directament a les aules amb alumnes de cicle superior de Primària. A falta de memòria o vocabulari sembla ser que progressivament també veurem desaparèixer els setrills dels restaurants substituits per asèptiques ampolletes de vidre degudament etiquetades. Continua llegint
-
Sobre mi
Anton Aymemí i González (Reus, 1969)
Biòleg de formació i ambientòleg de professió . Centro la meva activitat en l’àmbit de la comunicació, la investigació i la gestió per la sostenibilitat, especialment en el camp dels residus municipals. Aquest bloc és una eina d’opinió, reflexió i expressió, i sobretot, un canal d’intercanvi, contacte i sinèrgia amb professionals, organitzacions, institucions i empreses.
anton@tonaymemi.cat
-
Categories
- Administració Pública
- Aigua
- alimentació
- Canvi climàtic
- Ciència
- Comunicació
- Consum
- Economia
- Economia Circular
- Ecosistemes
- Educació
- Energia
- General
- Gestió comarcal
- Innovació
- Marques
- Màrqueting
- Mobilitat
- Moda
- Pesca
- Projectes
- Publicitat
- Residus
- Responsabilitat social
- Smart Cities
- Tecnologia
- Territori
- Turisme
- Xarxes socials
Llocs d'interès
-